Winkelen tot je erbij neervalt in Mall of Scandinavia

Westfield Mall of Scandinavia
Een prachtig winkelcentrum met bekende Zweedse designwinkels zover het oog reikt. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is Mall of Scandinavia (MoS), een groot nieuw winkelcentrum in het noorden van Stockholm iets voor jou. De Mall of Scandinavia opende in november 2015 en is sindsdien een populaire weekendbestemming voor zowel Stockholmers als bezoekers van de stad.

Naast de reguliere merken die je ook in de binnenstad van Stockholm zult vinden (Åhlens, COS, Stadium), zijn er ook winkels te vinden die nog niet zo vanzelfsprekend zijn in het Zweedse straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een heuse LEGO store, een Disneywinkel en een vestiging van Pull&Bear. Ook het populaire online warenhuis RoyalDesign.se heeft een winkel in MoS.

Tien minuten buiten Stockholm centrum
Mall of Scandinavia ligt in Solna, een voorstad van Stockholm. Dit hoeft je er echter niet van te weerhouden om een bezoek te brengen aan het winkelcentrum, met de regionale trein reis je in 10 minuten van Stockholm Centraal naar Solna. Het winkelcentrum ligt pal naast het treinstation.

Meer dan alleen winkels
Het marketingteam van Mall of Scandinavia (Of ‘Westfield Mall of Scandinavia’, zoals het winkelcentrum sinds kort heet) probeert een bezoek aan te prijzen als meer dan enkel een dagje shoppen, Mall of Scandinavia is volgens hen namelijk een ‘experience’. En dat klopt eerlijk gezegd wel een beetje. Bij het opzetten van het winkelcentrum is alles tot in het diepste detail ontworpen en geperfectioneerd. Van de interactieve schermen die je de weg wijzen tot de strakke designtoiletten, aan alles is gedacht. Ook zul je hier niet eten in een verslonsde pizzatent, het interieur van elk restaurant is aangepast op menukaart. Zo waan je je bij het Italiaanse restaurant op een Siciliaans plein en is de burger bar ingericht als een Amerikaanse burger joint.

Westfield Mall of Scandinavia

Kortom, het concept van MoS is tot in de puntjes uitgewerkt. Tel daarbij op dat het winkelcentrum de grootste en meest moderne bioscoop van heel Zweden heeft en je bent de hele dag zoet met je bezoek.

Over Mall of Scandinavia
De Mall of Scandinavia is dagelijks geopend van 10.00 uur ‘s ochtends tot 20.00 uur. Genoeg tijd om te winkelen, te eten, koffie te drinken en een filmpje te pakken dus. Er zijn verschillende manieren om bij het winkelcentrum te komen, maar de regionale trein (pendeltåg) vanaf Stockholm City of Stockholm Södra  is veruit het gemakkelijkst.

Voor een overzicht van alle winkels die er in het winkelcentrum te vinden zijn, kun je terecht op de website van Mall of ScandinaviaIn het Shopping-overzicht op Stockholmblog vind je nog meer winkeltips!Written By
More from Anthony
TheFork steunt restaurants in Zweden met campagne
De uitbraak van Covid-19 heeft natuurlijk ook in Zweden veel gevolgen gehad...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *