Mall of Scandinavia opent binnenkort deuren

Westfield Mall of ScandinaviaDe binnenstad van Stockholm heeft aan winkelcentra geen gebrek. Of je nu in Östermalm bent, in City, in Södermalm of op Kungsholmen, winkels zijn altijd dichtbij. Toch was dit blijkbaar nog niet genoeg, want er wordt al enige jaren gebouwd aan het grootste indoor winkelcentrum van Scandinavië: Mall of Scandinavia. Dit winkelcentrum ligt net ten noorden van Stockholm City, in het nieuwe stadsdeel Arenastaden. Dit gedeelte van de stad is eenvoudig met de bus, metro, pendeltåg en auto te bereiken.Naast de ruim 230 winkels en restaurants in de Mall of Scandinavia, een getal waar je shoppinghart van op hol slaat, is er in het winkelcentrum nog veel meer te doen. Zo zal er een sportschool geopend worden en kun je een bezoek brengen aan de gloednieuwe bioscoop Filmstaden Scandinavia. Deze bioscoop heeft 15 hypermoderne bioscoopzalen, waaronder een met een 3D IMAX scherm.

In de Mall of Scandinavia zul je niet enkel winkels vinden die het Stockholmse straatbeeld nu ook al vullen, het winkelcentrum zal namelijk de plek zijn waar veel merken hun eerste winkel op Zweedse bodem openen. Zo kun je straks ronddwalen in een Lego Store, kun je dromen over heerlijke gerechten in de Le Creuset Store en ook zal er een Disney Store openen. Daarnaast zijn ook Zweedse klassiekers zoals H&M, J. Lindeberg en Filippa K vertegenwoordigd in Mall of Scandinavia.

Het winkelcentrum zal op 12 november 2015 de deuren open met een grote openingsceremonie, vanaf dan zal de Mall of Scandinavia dagelijks geopend zijn. Ik zal uiteraard snel een bezoek brengen aan het winkelcentrum om jullie een indruk te geven. Tot die tijd zul je het met deze (prachtige!) sfeerimpressies moeten doen.

Written By
More from Anthony
Monster, de nieuwe achtbaan van Gröna Lund
Hoewel Gröna Lund in Stockholm net als vele andere pretparken in Europa...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *