Gröna Lund omgetoverd in Night Rider nachtclub

Night Rider Gröna Lund
Foto van Gröna Lund

Na een sluiting die vanwege Covid-19 meer dan een jaar duurde heeft het Stockholmse pretpark Gröna Lund eerder deze zomer eindelijk weer haar deuren kunnen openen voor bezoekers. Naast veel vertrouwde attracties maakte ook de nieuwe achtbaan Monster dit seizoen debuut. Om het zomerseizoen in Gröna Lund feestelijk af te sluiten organiseert het pretpark eind augustus samen met Heineken het evenement ‘Night Rider’. Tijdens speciale thema-avonden verandert het pretpark in een nachtclub met dj’s en foodtrucks en kunnen maximaal 1000 gasten per avond tot middernacht Gröna Lund onveilig maken.

Tijdens het Night Rider evenement kunnen de bezoekers onbeperkt ritjes maken in de meest populaire attracties van Gröna Lund en zijn verschillende spelkraampjes in het park ook gratis te bezoeken. Daarnaast zijn er pop-up bars en verschillende foodtrucks opgesteld in het park.

Het evenement vindt plaats op 19,20,26 en 27 augustus en op 2 september. Voor Night Rider zijn verschillende tickets beschikbaar, het goedkoopste ticket kost 295 SEK waarmee je vanaf 21.45 tot 00.00 toegang hebt tot het park. Daarnaast zijn duurdere tickets beschikbaar waarmee je eerder naar binnen mag en extra’s krijgt.

Geïnteresseerd in een late avond in Gröna Lund? Wees er snel bij met het boeken van je kaartje want op het moment van schrijven zijn er enkel nog kaartjes voor 19 augustus en 26 augustus beschikbaar. Kaartjes kopen kan op de website van het pretpark. De minimale bezoekersleeftijd is 23 jaar.

Meer lezen over dit evenement? Kijk dan op www.gronalund.se/night-rider-svar (Zweeds)

Written By
More from Anthony
Glögg, Zweedse glühwein
Denk je aan de kerstperiode, dan denk je in Duitsland (en Nederland)...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *